nedelja, 19. avgust 2007

*Zeeeeeeeeeeeeeeeh*
Mja...ura je 00:00 naklučje???Not likely:)
Pršu pravkar iz morja:) Wooohooo uživu 100 na uro s svojimi best frendi;)(khm iz mojega rojstnega kraja ane drgač jih mam še več).
Bilo je super...Čeprav pri potovanju od Brežic do Pule(kampa Stoje) je bilo majčkeno naporno in imeli smo težavo saj je naš šofer (katerega nesmem poimenovati zaradi varnostnih razlogov pač) poču avtomobilsko gumo na parkir placu pri bencinski pumpi...jap prav ste slišal poču je GUMO:) pa še to da je blo na parkingu hehe:) Ampak skoraj v vsaki nesreči se znajde prikrasti tudi sreča:) Guma je počla na Slovenski strani haha:) In tako smo nadomestili (5 nas je blo) majhno rezervno gumo, ki je bolj zgledala za moped kot pa za avto in njene zmožnosti so ble 80 hm/h ter 50milj...Tako sva s šoferjem odšla(jst sm seveda bil koordinator) iskati vulkanizerja v Izoli...Seveda takoj ko sva prišla do prvega je pisalo...ne boste verjeli CLOSED!Smo na dopustu. Pravo razočaranje, ki se je še povečalo ko smo pri Seatovi prodajalni avtomobilov in imeli so tudi seveda servis prosili če bi nam lahko gumo zamenjali in so nas odvrnili saj nismo imeli SEAT avto-_-. Vendar na srečo so nam vsaj povedali da obstaja dober vulkanizer v Kopru in wooopididu sva se s šoferjem skupaj z "mopedovo gumo" odpravla v Koper. Na poti do Kopra se nama je skoraj pripetila še ena nesreča.Avto ki je bil ob nami je dobesedno zavil v nas in skoraj razbil nam vrata in avto...Na srečo so se šoferjeve sposobnosti pokazale in je nemudoma zavil ter upočasnil.Hip hip hura za mojga šoferja:) Ko sva končno prispela do Vulkanizerja v Kopru sva morala počakati še 20 min da se odpre...prava muka:/. No končn se je odprla in sva lepo zapeljala notri sva zvedela, da pri njih nimajo nobeno gumo, ki bi bila za naš avto-_-. Another bad luck, vendar ko sva bila že čisto pri tleh so nama rekli da imajo blizu še eno vulkanizersko in tam tudi izdelavajo gume ter da tam pa imajo točno 1 gumo, ki je bila glih za naš avto. Zahvalila sva se jim in hitr odrvela po gumo kot Robin in Batman brez mask in pokrival;) Končno ko smo kupili novo gumo...jo namestili sva hitro odrvela po ostale prijatle in POT dragi moji se je lepo mirno in hitro nadaljevala vse do kampa:) Woohooo morje na vidiku!!!Vendar poln prtlažnik stvari-_-
Najprej smo se vpisali v kamp nato pozdravili naše prjatle in se namestili v njihovo prikolico:) Takoj po pakiranju pa uživancija:) Vsi smo najprej sprobali vse plaže ki nam ponuja kamp:) Najprej seveda "Naša plaža" ki je zelo lepa in tam smo zmeraj preplavali zaliv ki je meril dobrih 100m v eno smer nato je sledila "Zelena plaža" tam smo se naučili skakati v vodo tako da čim bolj leti morje v zrak:). Za njo je sledila plaža pravega "Srca" in lahko sklepate da je bila plaža dobesedno v obliki srca(seveda naravnega izvora). Po njej smo šli na plažo "Plošče".Tukaj smo se lepo sončali ter gledali za lepimi oblinami in potezami ženskega telesa:)Kaj češ 7 moških na kupov =...use your imagination;).Na koncu je pa prišla Plaža ki si zasluži spoštovanje.Imenuje se "Špic!".Jap to je plaža s katere se mora skočit v morje iz višine 5-10metrov in nato se povzpeti po pečinah navzgor;) Makes your Adrenalin go SKY HIGH baby:) No na kratko imeli smo se super...Delali smo vse norčije kar je možn npr. enga smo skopali na tušu za pse in on se je dobesedno delal da je pes,nato ko smo bili pod tuši smo peli narodne pesmi ter moj dobri prijatelj RUBUZ ki je ponosen da je slovenc se je vsakih 5 minut dru:"SLOVENIJA!!!!EU!". Jap bili smo ponosni da ga imamo:). Takoj na začetku smo ugotovili da moj prenosni računalnik ni imel dobrih zvočnikov in smo si jih nato kupili. 2.1v sistem zvočnikov za 100kun in imel je radio noter že vgrajen...kr kul stvarca:) dovolj močna da smo vsem kamperjem pokazal kje smo Slovenci:) Seveda nabijali smo tudi Techno,Metal in Hip-Hop musko:). Šli smo tudi na gokarte vendar so nas razočarali s hitrostjo in organiziranostjo:/ Krško rulz!!!:)Na kratko spoznali smo veliko Italijank(katere niso znale english:/ in 3 mlade so nas osvajale vendar ker smo mi ze 18 se nismo upal kej preveč drezat pa smo sam gledal pa si kej besed razumnih in nerazumnih izmenjal", tudi nemk je nekaj bilo (še posebi ta zadni dan ko nas je sam 3 ostal da spakiramo prkolico in nas je kr dost deklet gledal haha).Aja ne smem pozabit Sonču sm se tud!!! Haha jap mal barvice sm dubu:).Aja da ne pozabim še omenit to emm predzadni dan, to je bil emm 14.8 (jst sm drgač ostal do 19.8. sam drugi frendi so potem sli pa sta sam moja najbest frenda ostala ker je to njihova prkolca), smo šli na pečino katera je približno 30 m visoka (in s katere je moj prjatu zbiral pogum 2 leti da bi skocil z nje). Najprej je sel en prjatu ki je bil najbolsi skakalec od vseh nas prvi noter:) Nato ne boste verjeli je en pogumen fant brez pomisleka mu sledil.Ne niste prav uganli...ni to bil moj prjatu ampak sm to bil jst-_-. Skok je bil Fenomenalen!!! Tulk adrenalina v lifu še nism mel:) Ok razen na GHD-u(Gorsko Hitrostna Dirka).Anyway na kratko Bilo je fenomenalno:)Can't wait for next year i say:).

Ok to bo zdej en Big fatty post in se opravičujem ker nism baš lepo pisu sam morte razumet...11 dni bit brez pisala in brez pisanja na računalniku te mal emmm zjebe:)
Anyway upam da ste se vi imeli vsi isto tolk fajn kot jst če ne še bolj;)
*SLOVENIJA!EU!*-citat slavnega RUBUZA:)
cya:)